onsdag 28. august 2013

På hjul med....Lars Petter Nordhaug

En av de beste 'frynsegodene' på jobben er å bli invitert med på diverse "ikke-faglige" aktiviteter på kveldstid. 
Igår var en sånn anledning. 
Petter i Markets-divisjonen i Danske Bank syklet på juniorlandslaget MTB med Lars Petter Nordhaug - da er veien kort til å samle sammen sykkel-interesserte aksjefolk: bytte ut investeringskalkyler, excel-filer og avkastningskrav med spd-pedaler, lycra og svetteperler i panna.

Lars Petter Nordhaug er en av Norges beste syklister. Etter noen år i Team Sky sykler han nå for det Nederlandske laget Belkin og gjorde en solid innsats i årets TDF.
Hans foreløpig beste prestasjoner kom i 12-sesongen med seier i WC-rittet Grand Prix Cycliste de Montreal og 6.plass sammenlagt i Baskerland Rundt, samt svært god sykling i Ardenner-klassikerne i Belgia. Han har vunnet Birken og han er Norgesmester på landevei.

Nordhaug selv var småsyk og september er en veldig viktig måned med 3 WC-ritt og ikke minst VM. Skikkelig sporty å stille opp.

Løypa: fra Oslo via et par Bærumsbakker og en runde rundt Asker før avslutning på Fornebu for Hamburger-middag.
Dette er en rundt LPN bruker for å bygge opp formen til Ardennerklassikerne (kupert med mange korte, bratte kneiker). Da kjører han 3 timer rolig først før han kjører denne runden på ca 2 timer hardt.

Var kjempegøy å snakke med han underveis. Høre artige historier om hollandske lagkamerater, treningsopplegg, reversed periodization, epd-intervaller og ambisjoner. Utrolig morsomt og for en flott type. Viste seg også at en av bestekameratene hans er en av de jeg spilte mye fotball mot når jeg var i Pors, jeg høyreback og han venstreving på bla Bryne. Husker venstreslegga hans ennå:)





Tusen takk til Danske Markets med Marius og Petter for arrangementet. Og tusen takk til Lars Petter - heier på deg i de kommende rittene i Frankrike, Canada (håper på reprise) og ikke minst VM i Italia.

1 kommentar:

  1. Koselig med nye bekjenskaper, selv under svette sykkelhjelmer.

    SvarSlett